Welcome To Poolside Farmhouses & Cottages

Quality Self Catering Holiday Homes

Fabulous Private Swimming Pools

Superb Locations

In The Beautiful South West Of France

Fairytale Chateaux

Stunning Scenery

A Myriad of Attractions

A Truly French Experience

Vakantieaccommodaties met privézwembad in de regio’s Dordogne en Lot in Zuid-West Frankrijk

Market day in SarlatWij bieden kwaliteitsvolle vakantieverblijven en accommodaties met een eigen zwembad, in de prachtige regio van de Dordogne, Lot en Lot et Garonne in Zuid-West Frankrijk.

De vakantiewoningen en accommodaties die wij aanbieden zijn ofwel hoofdverblijfplaatsen ofwel tweede verblijven en elk ervan heeft een eigen karakter en sfeer. Al onze vakantie- huurwoningen beschikken over een vast team van schoonmakers, hoveniers en onderhoudspersoneel.

IMG_0053

Wens je te verblijven in een prachtige 12de eeuwse woning,  in een indrukwekkend 18de eeuws kasteel of in een ruime villa met verwarmd zwembad? Wij bieden je een ruime selectie van exclusieve vakantiewoningen te huur aan, waaruit u vrij uw keuze kunt maken. Ze zijn allemaal gelegen op prachtige locaties, sommige verborgen op het platteland, maar allemaal op korte afstand van de vele prachtige bastide steden en dorpen verspreid over de regio’s Dordogne en Lot.

Bent u op zoek bent naar een echt Franse ervaring, ons aanbod zal u verrassen.

Kom en verken de prachtige Dordogne en de Lot-regio, met zijn betoverende kastelen, mysterieuze grotten, kronkelende rivieren, front - The Dordogne Riverbedwelmende wijngaarden, pittoreske middeleeuwse stadjes, markten en prachtige landschappen.

Er is een zeer uitgebreid aanbod aan attracties in deze valleien. Er zijn fantastische meren om te zwemmen en te varen, een overvloed aan golfbanen en de mogelijkheid tot kano-varen op de rivier de Dordogne. Een niet te missen ervaring!!

De heerlijke streekgebonden voedingsspecialiteiten en de lokale wijnen versterken nog de aantrekkingskracht van dit charmante deel van Frankrijk.

Wij wonen en werken zelf in de regio, hebben een schat aan lokale kennis, kennen al onze eigenaren en wat ze te bieden hebben Cheese Stall Sarlat Marketen bieden u, onze gasten, een zeer persoonlijke, vriendelijke en efficiënte service waardoor uw vakantie gegarandeerd een onvergetelijke ervaring wordt.

Veel van onze klanten komen jaar na jaar terug naar onze vakantieverblijven.
Er is zo veel te zien en te beleven dat het de moeite loont met ons contact op te nemen. Het is de eerste stap op weg naar een idyllische vakantie in het Zuid-Westen van Frankrijk.

Klik op een vakantieverblijf hieronder om een gedetailleerd overzicht te vinden van al onze huizen. 

 

Bekijk Hier Onze Huizen

 

Om meer te weten te komen over een woning kunt u gebruik maken van het formulier aan de linkerkant,
Wanneer u een algemene vraag hebt dan kunt u ons e-mailen op enquiry@poolside-farmhouses.com

Translate »